Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
b76mtzgb  
#1 Posted : Sunday, September 13, 2020 8:08:28 PM(UTC)
b76mtzgb

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/13/2020(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.zapatillashyper.com/

UserPostedImage


For nylig fremvist som en del af den helt nye Nike Sko Rosa Pack, ser vi nu på officielle billeder af Nike Air Max 720 fra samlingen. Denne nye smag af Air Max 720 bliver dækket af hvidt på den støbte neoprenoverdel med plastik iriserende plastoverlejringer på tå, sidepaneler og hæl. Denne 720 er inspireret af bobleplast, et spil på Nike Air. Signaturen Air Max 720-boble får et gradientudseende, da det bliver gjort i blåt på den forreste halvdel og grønt på bagsiden.


Efter et par Nike Sko Dame udgivelser, der deltog i en større pakke, er Nike nu klar til at lancere et simpelt sort / hvidt tilbud af silhuetten. Denne udgave har en sort meshoverdel med et plastikskærmoverlay. Hvide detaljer dækker plastikoverlejringerne og snørebåndene oven på en tonet Air Max 720-såleenhed og sort gummisål.


Oprindeligt opdaget i januar under Paris Fashion Week, er Undercovers Nike Sko Billig samarbejde endelig udgivet. De tre farvemuligheder, der vil være tilgængelige, er klædt i farveskemaerne “Black / University Red”, “University Red / Blue Jay” og “Amarillo / Purple”. Hver af dem har plettede detaljer på paneler, tå, tunge og mellemsål med specielt ”vi laver støj ikke tøj” branding på airbagene. Afslutning af designet er brandets logo på hælen og indersålen.


Nike Air Max 720 ISPA Metallisk Sølv/Sort oprindeligt afsløret langt tilbage i januar i år under Paris Fashion Week. Bestående af tre forskellige farveveje at vælge imellem, kommer skoen klædt i dit valg af Black / University Red, University Red / Blue Jay og “Amarillo / Purple”. Vuggende det samme motiv inkluderer nøgledetaljer pletter på paneler, tå, tunge og mellemsål med specielt ”vi laver ikke tøj” branding på airbagene.


https://www.runtopsell.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.045 seconds.