Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
DFGDFGV  
#1 Posted : Friday, December 7, 2018 5:45:08 AM(UTC)
DFGDFGV

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 12/7/2018(UTC)
Posts: 3
Location: SEDGVSDERRGV

UserPostedImagePharrell Williams en adidas Schoenen adidas Originals zal dit jaar dalen jaar NMD "Holi" collectie en de Pharrell x adidas NMD Hu Trail Holi Pink Glow editie is officiellement geïntroduceerd. Het thema van de sneaker is geïnspireerd op het spirituele Holi-festival. Overlappende EVA-tussenvellen, een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool om het ontwerp helemaal af te maken.


Net als alle voorgaande aanbod van de Pharrell x adidas Schoenen 2018, komt deze nieuwe colorway linnen gekleed in een volledige gebreide bovenste gedaan in een Light tan tint. Het tonale ontwerp op de basis strekt zich uit tot de veters en binnenvoering. Minimaal contrast wordt gemaakt door het gebruik van wit op het oppervlak van de tafel, tong tag en de rubberen zool.


Onlangs gezien in helder blauw en helder groen, de Pharrell x adidas tennis hu oppervlakken nu in another heldere kleur optie voor nieuwe silhouet van de lente season.Pharrell met adidas komt bedekt met lichte gele trui in de hele ademende mesh bovenste met contrasterende witte details op de veters , enkelband, de Pharrell-branding op de hiel en de rubberen middenzool / buitenzool met textuur.

Kleurstellingen van de adidas tennis hu multicolor zal blijven dit jaar dalen, en de volgende up is een Oreo-geïnspireerde thema. De sneaker heeft een mix van zwarte en witte tinten door het hele gebreide bovenwerk voor de oreo-achtige look. Details als een zwart lederen tong en hiel tabs worden gecontrasteerd met witte branding, terwijl een gestructureerde witte rubberen zool het ontwerp totaal voltooit.https://www.oanjeschoenen.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.029 seconds.