Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ERDYHGRD  
#1 Posted : Thursday, December 6, 2018 5:01:46 AM(UTC)
ERDYHGRD

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 12/6/2018(UTC)
Posts: 3
Location: SDGVSDXFGV

UserPostedImage
Nyligen
adidas Skor utrustad med vita och svarta färgbanor, vi tittar nu på en annan Adidas Superstar 80s Decon som är sommar klar. Den här iterationen av det klassiska skaletået består av ett enda läder på övre för en ren estetik. Lägga till sneakers rena utseende är laseretsning på skalens tå och de tre streckena på sidopanelerna. Detta par kommer tillverkade i Vintage White med grå detaljering på tungan / hälen och en ljusrosa / orange gummisula. Vad är dina tankar på denna Vintage White colorway av adidas Superstar 80s Decon?


Adidas adidas Skor 2018 fortsätter att hitta olika sätt att krydda upp saker när det gäller superstjärnan som vi nyligen tittat på ett nytt par som innehöll korkdetaljering på tånet. Nu får vi se en adidas Superstar 80s som kommer täckt av en Ångstål (kricka) allt över det övre. Det som gör att paret sticker ut från andra är det faktum att överdelen är konstruerad av ett snakeskin texturerat läder. Vitdetaljering, som tjänar som kontrast, ses sedan på märkningen av tre ränder, hälfliken, skaltågen och gummidimssolen.


Adidas Originals ikoniska adidas superstar modell har förvandlats igen, den här gången avslöjar en helt ny Decon (Deconstructed) iteration. Dubblade adidas Superstar 80s Decon, skon är tillverkad med en enda läder övre med laser etsning på skal tå och Three Stripes varumärke på sidosidan. Att avsluta utseendet på båda utgåvorna är en Vintage White Soul och Brown-tips på varumärket Heal and Tongue.


adidas superstar herr Vit blev bara lite snyggare med hjälp av några lyxiga material. De har varit en häftning för ett tag nu men adidas har bara lurat dem ut med en ganska cool korkuppdatering. Adidas Superstar 80s Cork har ersatt sneakers gummidåskalv med gjuten korkskal. Detta åtföljs av en rik mocka bygg som kommer i svart eller solbränna och oavsett vilken riktning du går båda är gjort tonalt. En vit yttersula slutar utseendet perfekt och ger utseendet lite jordning.
[url=https://www.newseftwr.com/]https://www.newseftwr.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.034 seconds.