Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
jacquelynmertz  
#1 Posted : Thursday, November 8, 2018 7:18:32 PM(UTC)
jacquelynmertz

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/8/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


De adidas swift run dames zwart nieuwste toevoeging aan de Adidas BOOST-familie is een hybride van de PureBOOST X (de eerste van hun schoenen uitsluitend ontworpen met vrouwelijke voeten in het achterhoofd) en de ultra-cushioned UltraBOOST, waarvan de veerkrachtige zool is ontworpen, zodat deze niet over de kop gaat zitten tijd.

Net pharrell williams x adidas pw tennis hu primeknit als bij de PureBOOST X ervoor, analyseerde Adidas de manier waarop voetjes van vrouwelijke hardlopers tijdens een run bewegen en veranderen, en ontwierp een schoen die theoretisch extra ondersteuning en ruimte voor uitbreiding toevoegt waar nodig.

Net adidas schoenen rood wit blauw als de PureBOOST X, heeft de UltraBOOST X (die ik vanaf nu UBX ga noemen omdat al deze namen verwarrend worden) een zwevende boog, in wezen een gat onder je wreef waar de schoen uit de zool omhoog komt.

Deze adidas ultra boost x bape boog, in combinatie met de wrap-around bovenkant - gemaakt van een geweven, ademende stof genaamd Primeknit - is ontworpen om ondersteuning en aanpassing te bieden en bewegen met je voet als je rennen. Omdat vrouwen over het algemeen smallere hakken hebben, wordt dit weerspiegeld in de schoen, dus er is minder slip, en het is allemaal dieptepunt met die verende BOOST tussenzool.


https://www.nicestijl.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.039 seconds.