Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
brice65  
#1 Posted : Thursday, October 25, 2018 8:50:13 PM(UTC)
brice65

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/25/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


Vi har adidas sko mænd faktisk lige set den nye version af City Sock-udgivelsen kun et par uger tilbage, men i de seneste farver bruger vi den oprindelige form, der faldt kort efter det oprindelige NMD i starten af ​​2016.


Klædt i to adidas sko originals strippede farvefarver hjælper de flade toner med at fremhæve mønstrene på tværs af den elastiske Primeknit overdel. Mellemsålpropperne på 2,0 er fjernet på siden, så det kan være en af ​​de sidste gange, vi ser dem vises på en City Sock for at være vært for de subtile branding-tilføjelser.


Adidas Originals, adidas sko campus der er kendt for at give deres modeller opdateringer, gør det igen på adidas NMD City Sock 2. Denne weekend vil mærket konstruere dem med ruskind. De første to farver til at starte er kendt som adidas NMD CS2 'Brown Suede' og adidas NMD CS2 'Black Suede'.


Denne adidas sko hvid nye version af adidas NMD City Sock 2 skifter kontakten på os og kommer klædt i en smidig lysebrune eller sort gris suede øvre. Adidas NMD City Sock 2 vælger en tonal finish på den øverste side, og er udstyret med matchende tonalsko og læderhælflapper. Tilpasning til komforten til skoets æstetik er den hvide boosts mellemsål udstyret med EVA-indsatsene, der er noteret på den mediale side. Perforeret detaljer på siden og en gummi ydersål kompletterer skoens hoveddele.

https://www.nicestil.com/
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.028 seconds.