Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
kyliesmith  
#1 Posted : Wednesday, October 10, 2018 9:32:42 PM(UTC)
kyliesmith

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/10/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


Ter ere van adidas schoenen zwart de Belgische nationale feestdag, gehouden op 21 juli, adidas door Raf Simons brengt hulde aan het thuisland van de ontwerper met een exclusieve nieuwe colorway van de RS Replicant Ozweego runner.


Samen met adidas zwart voetbalschoen een onlangs uitgegeven Amerikaanse editie completeert de nieuwe Belgische versie een duo van landspecifieke ontwerpen. Ze belichamen Simons 'trots voor zijn geboorteland, België, terwijl hij bewondering koesterde voor zijn huidige land, de Verenigde Staten.

Beide adidas zwart roze goud varianten zijn updates voor de RS Replicant Ozweego, een gedeconstrueerde stijl die voor het eerst werd geïntroduceerd voor lente / zomer 2018. Hier versiert Simons de iconische hardloper in de kleuren van de Belgische vlag.

Een uniek adidas by raf simons white statement en een triomf in hedendaags design, de RS Replicant Ozweego wordt gedefinieerd door verschillende uitgesneden panelen in plaats van de originele transparante siliconen ramen van RS Ozweego. De schoen wordt verpakt in een exclusieve boxset, waarbij elk paar wordt verkocht met drie sets bijpassende gebreide sokken met geometrische bedrukking.

https://www.stuffkopen.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.030 seconds.