Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
squarely  
#1 Posted : Monday, September 3, 2018 12:47:57 AM(UTC)
squarely

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/3/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage

Er is cool, Converse schoenen Uitverkoop en dan is Converse ook cool. Trends komen en gaan, maar Converse sneakers zijn altijd waar het is. Als relaxte kicks je meer opvallen dan gewone schoenen, rock dan dit unieke Amerikaanse label.

Klaar om geschoold te Converse Heren schoenen ademend worden op deze ouderwetse speler? Je hebt geen geschiedenisles nodig om te weten dat deze authentieke smaakmaker al generaties lang een bestseller is, maar misschien ben je wazig over zijn Amerikaanse atletische roots. Geboren in 1908 op slechts een paar mijl van de geboorteplaats van de Amerikaanse revolutie, begon Converse als een rubberbedrijf in Massachusetts met galoshes en draaide vervolgens om all-in te gaan op basketbalschoenen. De originele b-ball sneakers troffen hoven in 1917 tijdens de eerste grote groeispurt van de nieuwe sport. Met rubberzolen en canvas omwikkeld boven de enkel, werden deze legendarische paren omgedoopt tot All Stars in 1920. Maar wie is Chuck Taylor? De eerste super-fan van Converse. Chuck, een voormalige ster van de middelbare school, rende hoepelclinics uit en praatte gladjes in een concert om het merk te adviseren over schoenontwerp. Hij nam de canvasklassiekers mee naar de straten en schilderde een foto die maar weinigen konden weerstaan, zozeer zelfs dat Converse in 1932 de sneakerlijn Chuck Taylor All Star omgedoopt en het nu handelsmerkcirkellogo op de zijkant gaf. Geringde ventilatieopeningen werden ook toegevoegd om de koelte in beide opzichten te vergroten.

Je verknoeit niet met Converse dameschoenen Comfortabel perfectie. In de loop van de decennia zijn de Converse-sneakers niet veel veranderd, maar zijn ze allemaal hetzelfde. Tegen de jaren zestig droeg schijnbaar elke professionele baller Chucks. Maar toen begonnen net zoveel fans ze te claimen - plus de low-cut Oxford en Jack Purcell sneaker variaties - als dagelijkse opties. Al snel was je meer geneigd om Converse's high-top en low-cut kicks te zien op klassen, concerten, feesten, galeries en skateboardparken. Vooral in de jaren 90 veranderde het soort afgodsbeelden die Converse droegen, omgekeerd - rockgoden vervingen sportsterren, omdat de veelzijdige lijnen een snaar meer bij kunstenaars raakten. Creatieve geesten en vrijdenkende zielen van elke soort maakten van deze unieke attracties een persoonlijke verklaring.

Vandaag is het niet Converse schoenen anders. Rock out of chill out. Ga achteruit of spring vooruit. Ga naar beneden of sta op. Converse sluipschutters komen in eindeloze kleuren, patronen en ontwerpen, zodat u het paar kunt kiezen dat perfect bij uw unieke uitstraling past. Verander ze met je eigen artistieke stempel, draag ze los en rafelig, of houd ze gewoon strak en schoon.

http://www.kaischoenen.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.038 seconds.