Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
omelet  
#1 Posted : Saturday, July 21, 2018 1:18:34 AM(UTC)
omelet

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/21/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


Kanye West adidas zomerschoenen heeft met ons hart en verstand gespeeld met tal van hints over de release van een nieuwe Yeezy; en je gebeden zullen eindelijk worden beantwoord. Na een lange onderbreking zal de razend populaire adidas Yeezy-lijn eindelijk een release krijgen. Adidas laat de Yeezy Boost 750 in het grijs vallen en je hebt misschien de kans om deze kicks te bemachtigen. Niet meer ijlend scrollen op websites die dit onnavolgbare paar online proberen te vinden, alleen om belachelijke verbazingwekkende prijzen te vinden of de wanhopig beperkte (of het gebrek aan) beschikbare maten.


De adidas-schoenen nieuwe stijl Adidas Yeezy Boost 750 """" Lichtbruin """" komt deze zaterdag op 15 oktober in beeld. Als het voelt als een Kanye West waar Yeezy Boost elke week valt, is dat niet ver van de waarheid. De laatste tijd werden fans verwend met een geheel nieuwe 350 V2, waarbij het bovenwerk werd aangepast en het algehele ontwerp werd aangepast aan de casual loopstijl. De 750 was de eerste Adidas Yeezy Boost die op de markt kwam, dus dit markeert nu de vierde iteratie van de op sci-fi geïnspireerde hoge top, nadat hij deze eerder in lichtgrijs (witte zool), helemaal zwart, grijs (rubberen zool) had gezien en nu lichtbruin, dat precies op tijd komt voor het herfstgroeierseizoen. Maar zoals altijd is het dragen van deze schoenen niet het moeilijkste deel - het koopt ze. Hieronder is onze gids om dit weekend een paar van de Yeezy 750s te kopen zonder de re-seller prijzen te betalen.De schoenen adidas-schoenen tegen korting zullen de nieuwe 'boost foam'-zolen van adidas bevatten, met zijn unieke energiecapsules voor een combinatie van functionele voordelen. het materiaal is ontwikkeld om zachte en verende demping te leveren die 'levend' aanvoelt. de yeezy boosts zijn gepland om te komen in een 'solar rood / ftwr wit / nacht flash' colorway samen met de licht grijs gekleurde versie zoals hierboven te zien.


West onthulde Adidas Yeezy Boost 750 & 950 de originele hoge topschoen met Yeezy's kenmerkende uitklapbare en zachte stoffenlook bij de 2015 Grammy's, toen West een lichtgrijs prototype van de sneakers droeg. De Yeezy Boost 750s verschenen tijdens de collecties van de rapper in de lente en zomer 2016 tijdens de New York Fashion Week, maar noch West noch Adidas Originals hebben bevestigd dat fans de kicks in de winkels daadwerkelijk kunnen kopen.


http://www.sportkopen.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.046 seconds.