Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
though  
#1 Posted : Friday, June 29, 2018 12:45:04 AM(UTC)
though

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/29/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


Weinig adidas zomerschoenen basketbalspelers zijn net zo gevaarlijk als James Harden wanneer hij geïsoleerd zit en één-tegen-één wordt geconfronteerd. Hij heeft de steek, het hoofd nep, de rocker dribbel, de cross-over, en een van de snelste eerste stappen in de competitie.

Zijn uitgebreide adidas-schoenen nieuwe stijl offensieve repertoire kan een verdediger op skates zetten, maar Harden is zo snel dat hij het risico loopt zichzelf uit zijn eigen schoenen te gooien. adidas kreeg de taak om een ​​schoen te ontwerpen die in staat zou zijn om Harden bij te houden en die het comfort, de tractie en het reactievermogen biedt waarmee hij elk greintje van zijn atletisch vermogen kan gebruiken.


Een lock-down fit Adidas schoenen hete verkoop was eerst en vooral in het ontwerpproces voor Harden en adidas. Harden speelt veel minuten, dus comfort is de sleutel. De middenzool van de volledige lengte direct onder de voet zorgt voor demping en comfort. De schoen is ontworpen voor een stevige pasvorm, maar hij heeft ook voldoende flexibiliteit nodig om met de voet mee te bewegen in plaats van de speelstijl van Harden te belemmeren.

Een spuitgegoten Adidas Crazy hielsysteem zorgt voor een vergrendelde stabiliteit, zodat de voet van Harden op zijn plaats blijft. Een geweven boven- en anatomisch gereedschap verminderen de druk op de voet tijdens snelle offensieve uitbarstingen. De 3D-vinnen van de schoen voegen kracht toe tijdens zijdelingse sneden, maar staan ​​nog steeds flexibiliteit toe.

http://www.sports-be.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.032 seconds.