Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
parkerfrh@msgsafe.io  
#1 Posted : Wednesday, June 13, 2018 2:27:47 AM(UTC)
parkerfrh@msgsafe.io

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/13/2018(UTC)
Posts: 4


UserPostedImage

Tre Stripes går fullstendig damp foran Adidas Campus Night Navy Kjøpe Online utgivelser denne sesongen. Oppvarmede colabs som White Mountaineering-dråpen har opptatt interesse for arvssilhouetten, og nå har adidas gjort skoen i fokus for deres "No Time to Think" -kampanje. Med kreativ intuisjon i kjernen, forventer en rekke rene sminke som denne "blekk". Bære premium nubuck som ser ut som den har blitt mesterlig skygget med blå Biro, har denne Campus også mykt skinnfôr og en benfarget ytresål. Ved å avrunde no-fuss-tilnærmingen er pull-tabs strippet med rødt for en ekstra farger i fargen. Denne nye samlingen inneholder fem menns og kvinners dråper i en rekke farger. 'Aqua', 'Ice Pink', 'Solar Pink', 'Clear Brown' og 'Legend Ink' har blitt malt i brede slag over premium nubuck overdel og støttet av klassiske gummi cupsoles. De no-fuss makeupene er født av Campus-kolleksjonens "No Time to Think" mantra - en intuisjonsdrevet tankegang vi er glade for å abonnere på.

Tre Stripes utdanner massene på raffinert stil med en ny klasse av Adidas Campus Lavest Pris tilbud. Utgitt på 80-tallet, fant basketballskoeren fansen på og utenfor hardtreet - selv som det står på føttene til Beastie Boys - og har vært en favoritt blant de som kjenner den siden. Det pågående forholdet mellom White Mountain Mountaineering og adidas har resultert i massevis av begjærlige joggesko gjennom årene. Nå er den nyeste aktøren i silhuettkataloget Campus 80. Det er en av de mer undervurderte colabene som kommer ut av partnerskapet, bare rydde svart og marine pigskin nubuck, begge med en hvit mellomsåle. Zigzag Three Stripe-merkevaren på siden er en overføring fra tidligere anstrengelser - som en subtile visuell signifikant av de to merkets fagforening.

Nyheter kommer som Highsnobiety har scoret ikke en, men to adidas colabs, med begge som vises bak og tilbake. Å legge til Ultra Boost som gjør rundene for øyeblikket, er detteAdidas Campus Beste Pris-tallet. Kommer med den samme dype styling som Boost, er Campus 80 dekket i en lys grå med en offwhite mellomsåle. Selv om det er en sovende fra utsiden, har Highsnob opptatt fancy på det indre, og har brunfarget skinnfargede grafikk over sokkefoten, og stolt Highsnobiety-merking under hælen. Adidas Campus 80s, opprinnelig navnet Tournament, er blitt en av Adidas Originals stifter år inn og år ut, sammen med andre faste som Gazelle, Samba og selvfølgelig Superstar. Denne nye versjonen av lavnøkkelikonet kommer i en subtil all Ash Gray colourway, alle suede med en skinnhælfane og fôr.

Mita Sneakers sparker litt Adidas Campus Off Hvite Kjøp action med denne nye adidas colaben, sverger silhuetten i svart suede med treff av levende rødt. Sitter på en oksidert såle for en gammel effekt, beholder Tokyo-titanene vintage vino vibe flowin 'med en korkfotbed. Italiensk nettside FreshNGood rapporterer at mita colab er en del av en rekke kommende kampusutgivelser, med hardcourt-klassikeren nyter noen nye utseende og colabs i 2012. Tilgjengelig nå hos adidas.Just i tide for NBA All-Star-spillet, adidas ærer en av ligaens største franchise med den nye Lakers Pack. Kanskje en nikk til Andrew Bynum og Kobe Bryant som starter for West All-Stars, pakken har en dristig brevman jakke, tee og et par Campus-80-tallet draperet i den berømte lilla og gule. Se etter Lakers-pakken hos Adidas Originals forhandlere nå.

Tokyo Mita Sneakers knytter sammen igjen med Adidas Campus Svart Billig for å holde 1980-årene levende med denne samarbeidende Campus-utgivelsen. Den høyt dekorerte Campus 80s-silhuetten har vært en fan av favoritt i flere tiår, kjent for seg av de som Beastie Boys og Jamiroquai, og det er lett å se hvorfor. No-frills down-to-earth sneak selger universell stil med en liten atletisk smak som overskrider kategorisering for å leve i en egen liga. Mita Sneakers holder det enkelt her med dype blå suede overdeler som kommer frem av sølv Tre Stripes og hælfliker, og er foret med glatt kastanje skinn og seng nede skjult på offwhite cupsoles. Sjekk en (litt skummel) kampanje ved siden av og deretter hodet til Mita Sneakers for å sikre deg et par.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.042 seconds.