Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
correspond  
#1 Posted : Saturday, June 9, 2018 3:38:57 AM(UTC)
correspond

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/9/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage

Het midden van de jaren 80 Nike schoenen Opruiming was beslist de tijd van de Campus, de populariteit groeide exponentieel. Het duurde niet lang voordat de schoen van de hoven naar de straten van New York ging, van de hiphopgemeenschap naar de skateboarders, terwijl het straatbeeld helemaal verliefd was op het silhouet. Bands zoals Run DMC en The Beastie Boys droegen enorm bij aan de populariteit van Three-Stripes in de stad New York. Het was frequent om The Beastie Boys tijdens hun carrière de klassieke adidas Campus te zien schommelen, zelfs nadat de Campus in 1987 stopte met produceren. Maar het hoogtepuntmoment werd bewaard voor 1992, toen de adidas Campus op de cover van het legendarische album van de Beastie Boys.


Eind jaren '90 betraden Nike damesschoenen comfortabel ze opnieuw de markt, ditmaal als de Campus II, een geüpdatet en omvangrijk silhouet dat voorbestemd was om favoriet te zijn in de skate-gemeenschap. In 2007 bracht adidas opnieuw zijn versie uit de jaren 80 uit, gericht op het lifestyle-segment en tot vorig jaar waren er geen echte wijzigingen. Met ontelbare kleurstellingen gedurende ontelbare seizoenen, heeft de Campus zijn plaats gekregen als een van de meest herkenbare modellen van adidas.

Vandaag komt de adidas Campus Nike schoenen hete verkoop frisser dan ooit en is klaar om een ​​publiekslieveling te blijven. Deze 2017 bijgewerkte versie is een perfecte mix van de Campus 80s en de Campus II, zacht suede bovenwerk, stevige rubberen zool verenigd, Campus branding aan de zijkant en de klassieke, kenmerkende adidas driestrepen. Klinkt goed?

Als je je adidas-collectie adidas campus wilt upgraden met een tijdloze klassieker uit de jaren 80, dan is de adidas Campus misschien precies wat je zoekt.

http://www.prijsam98.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.039 seconds.