Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
opening  
#1 Posted : Wednesday, June 6, 2018 9:09:45 PM(UTC)
opening

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/6/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage

Vooruitlopend Nike schoenen Opruiming op de lancering van deze week, onthult het Japanse modehuis Comme Des Garcons Homme Plus hun samenwerking met de Nike Air Max 180: een sneaker silhouet in drie roze, doordrenkte kleuren.

Elke kleurmanier Nike schoenen Beste modellen heeft een 'Laser Pink' nylon bovenwerk, zichtbare luchtzoolunits en een externe hielkap. Het onderscheid tussen de drie kleurmanieren zijn de drie overlay-kleuren in roze, wit en zwart, waardoor er drie geheel afzonderlijke esthetiek ontstaat.

De laatste Nike schoenen voor heren keer dat we de twee reuzen zagen samenwerken, was in 2017 met de release van Nike's VaporMax, een model dat in recordtijd online uitverkocht was.

Deze keer Nike Air Max 180 heeft Comme Des Garcons ervoor gekozen om de oorspronkelijke kenmerken van het Air Max 180-ontwerp van Tinker Hatfield te behouden. Deze zet is een echt eerbetoon aan de design-flair van Hatfield, aangezien fashion forward CDG de neiging heeft om klassiekers te herwerken. De samenwerking ziet 'Laser Pink' als het lopende thema in de drie opties, een tint die samenhangend de drie kleurmanieren samenbrengt. Met behulp van levendige poppen van 'Pink Rise' en 'Solar Red' pakken de drie opties echt een kleurrijke stoot.

http://www.footstijl.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.024 seconds.