Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
volvo  
#1 Posted : Saturday, June 2, 2018 1:10:54 AM(UTC)
volvo

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/2/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


De Deerupt is het Adidas Heren schoenen Korting nieuwste sneakersilhouet van adidas Originals en een nieuwe levensstijloptie die dit jaar vers wordt geïntroduceerd.

De naam is een Adidas-schoenen Beste prijs ruwe portmanteau van verstoringen en uitbarstingen, maar het ontwerp zelf is vooral gebaseerd op vintage loopstijlen, meer bepaald de adidas Marathon. adidas nodigde ons uit in hun beruchte archief voor een praktische ervaring, waarbij we keken naar de echte inspiratie achter de hedendaagse ontwerpbenadering van het merk en spraken met de ontwerpers van de Deerupt.

adidas Originals Adidas damesschoenen comfortabel onthulde afgelopen week officieel haar nieuwste sneaker de Deerupt en we kregen er snel de hand voor een interne redactionele shoot om te pronken met zijn 'gram-waardige functies en stylingmogelijkheden.

De Deerupt - zijn Adidas Deerupt naam een ​​portmanteau van verstoring en uitbarsting - is tegelijkertijd minimalistisch en gewaagd dankzij zijn centrale ontwerpeigenschap: het raster. Het raster is geïnspireerd op stedenbouw, architectuur en patronen in de natuur en is voor het eerst te zien op de tussenzool van de New York Runner en Marathon schoen in de jaren tachtig. Voor de Deerupt is hij uitgerekt en vervormd om de hele schoen te omhullen, de proporties van de sneaker te overdrijven en het zijn opvallende verschijning te geven.

http://www.prophereshoe.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.040 seconds.