Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
idle  
#1 Posted : Friday, May 25, 2018 1:16:22 AM(UTC)
idle

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/25/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


I 1969 udgav Adidas sko Bedste pris adidas en low-top version af den populære adidas Pro Model. Denne silhuet blev markedsført til den voksende basketball sneaker kultur. Kareem Abdul-Jabbar, blandt mange andre spillere, elskede sneakeren, fordi det var den første basketballsko med en læder øverste. Denne sko sportede også en gummiståbeskyttelse, kaldet "shell toe". Ved midten af ​​70'erne var tre fjerdedele af NBA iført disse spark. Dette var fødslen af ​​adidas Superstar.


En af de mest Adidas sko varmt salg iøjnefaldende tilføjelser til adidas ikoniske Superstar-silhuet er kvinders eksklusive ""Metal Toe"" -serie. Denne nyeste iteration er uden tvivl den mest feminine endnu, med en tonal Icey Pink skygge i hele premium suede øvre. Mens adidas måske har travlt med at forny og skaber banebrydende teknologi, husker den stadig at hylde sine rødder og en af ​​de mest solgte sneakers i deres historie.


Unge mennesker, Adidas sko primeknit som idoliserede basketballspillere i 70'erne, hjalp superstjernen til at tage ild på gaden. Populariteten døde ikke ned i 80'erne, men silhouetten nåede ikke højde for berømmelse indtil 1986. Rap-gruppen Run-D.M.C. elskede superstjernen så meget, at de rejste alle adidas gear på scenen. De viste deres lidenskab for det stilfulde spark med hitsporet ""My Adidas."" Efter sangen blev udgivet blæste superstjernen op.


Siden 80'erne har adidas Superstar Superstar set mange forskellige finish. Silhuetten har ændret sin hud flere gange, fra farve til materiale. Superstar har været klædt i læder, ruskind og lærred. Det er en af ​​de mest genkendelige silhuetter i sneakerverdenen. Pharrell Williams samarbejdede for nylig med adidas for at designe en række superstjerner for at fremme ""ligestilling gennem mangfoldighed.


http://www.kaiisko.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.044 seconds.