Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
coconut  
#1 Posted : Friday, May 18, 2018 1:21:01 AM(UTC)
coconut

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/18/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


Vorige week nam Adidas Heren schoenen Korting adidas Originals het Louvre Palace over voor de presentatie van hun gloednieuwe DEERUPT. Het evenement introduceerde het 'disruptively simple'-silhouet voor gasten uit heel Europa, het evenement toonde de innovatieve kenmerken van de schoen en verkent de inspiratie achter de gedurfde esthetiek.

Net zo gewaardeerd Adidas-schoenen Beste prijs door stedenbouw, architectuur en natuurverschijnselen, is de DEERUPT trots op zijn geometrische profiel. Het gesplitste gaas dat de hele schoen omhult, werd voor het eerst gezien tijdens de Marathon van het merk in 1979 en werd geïntroduceerd om de compressie en rebound in de tussenzool te verbeteren. Dit veroorzaakte een kabbelend effect binnen het merk omdat aanvullende modellen zoals de New York en de Atlanta ook werden geïnfuseerd met deze behandeling met zwemvliezen.

Het bemonsteringsproces Adidas damesschoenen comfortabel van de Deerupt bereikte bijna drie figuren met elk detail zorgvuldig in overweging genomen, precies zoals de schoen op Instagram verscheen. Uiteindelijk koos het team voor een ontwerp van de tenen naar beneden om samen te vallen met de algemene esthetiek van een Instagram-afbeelding waarbij de voet van een persoon vaak op de grond wordt geplant.

De opvouwbare, Adidas Deerupt runner-geïnspireerde trainer is gehuld in verschillende texturen, met lichtgewicht gebreid bovenwerk dat wordt bedekt met het direct herkenbare gesaldeerde gaas. Uitgedaagd in zijn ontwerp, verbant de schoen de kenmerkende driestrepen van het merk en bevat hij in plaats daarvan een suède haktag en een mediale hiellap. Binnenin zijn strategisch geplaatste schuimzakken gevormd in het interieur van de schoen om de voet vast te zetten voor ondersteunende demping.

http://www.prophereshoe.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.031 seconds.