Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
SAGDVDSXG  
#1 Posted : Thursday, May 17, 2018 3:26:39 AM(UTC)
SAGDVDSXG

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/24/2017(UTC)
Posts: 208

UserPostedImage

De Air Max Zero is zeker een nike schoenen beste inspirerend silhouet voor veel, en nog meer met deze hele schone combinatie van kleuren. De zilverkleurige kleuren overnemen alle sneakers, met rode hints op de tong en op de Air branding aan de zijkant. Zorg ervoor dat u de nieuwe Nike Air Max Zero QS Metallic Silver nu kunt vinden.

Streetwear en streetculture kunnen nike schoenen dames sale tegenwoordig niet mogelijk zijn zonder de Air Max modellen. De eerste sneaker in zijn voorouderslijn, ontworpen door niemand anders dan waarschijnlijk de beroemdste schoenontwerper van Nike - Tinker Hatfield - werd in 1987 geïntroduceerd als een lopende schoen en moest slagen.

Naarmate de Air Max Day nadert, nike air max zero blauw zwart stelt Nike de Air Max Zero uit in een geheel nieuw Zilver kleurenschema. Dit model is voorzien van een textiel bovenste accent met een comfortabele neopreen bootie constructie en lichtgewicht tapijtpanelen. Andere elementen zijn de tonale platte katoenen veters, de zichtbare Luchtzooleenheid, alles bovenop een lichtgewicht kousenmidsunit.

 Voor het eerst gerapporteerd nike schoenen heren 2018 door Nike Blog, is de AM Zero voorzien van de Air Max 1 en Air Max 90 in de Nike's Essentials-lijn en zal in de herfst / vakantieperiode in minstens zes kleurenwegen worden vrijgegeven. Elke iteratie bevat klassieke kleurenrecepten en zou perfecte aanvullingen maken voor de meeste kasten en rotaties van de hoofden. fans van het Tinker Hatfield ontworpen silhouet hebben een overvloed aan nieuwe opties om uit te kiezen.

http://www.tofstesneakers.com/
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.043 seconds.