Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Niepan  
#1 Posted : Wednesday, May 16, 2018 11:36:57 PM(UTC)
Niepan

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/30/2017(UTC)
Posts: 1,512
Afganistan
Location: London

Hardlopen geeft ons zoveel. Een sterkere, gezondere versie van onszelf. Een tijdje weg om na te denken of om te ontsnappen aan Adidas Tubular Damen het echte leven. Een ander perspectief op de wegen en paden die we elke dag passeren. Dus hoe geef je terug aan de sport die zoveel levens verandert?

Jerome Scales startte in 2006 in de hoop om af te vallen en een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Het duurde niet Adidas Zx 500 Womens lang of Jerome was verslaafd. Hardlopen was een belangrijk onderdeel van het leven van Jerome geworden. Het duurde niet lang nadat hij eerst zijn hardloopschoenen aansneed, dat hij een groot doel voor zichzelf had - het runnen van de halve marathon op Thanksgiving Day.

De kilo's smolten weg. Jerome's energieniveau steeg enorm. Jerome bleef races rennen, zelfs marathons en een ultra-marathon. Hij ontdekte veel voordelen als hardloper, maar Jerome was niet tevreden met het houden van die extraatjes. Hij wilde anderen helpen dezelfde vreugde te vinden die hij had.

Jerome Nike Air Huarache Donna besloot om nog meer betrokken te raken bij de hardloopgemeenschap. Niet lang nadat hij zelf renner werd, bood hij zich aan als loopner van de trainingsprogramma's van Atlanta Track Club. En de afgelopen paar jaar heeft Jerome ook als bestuurslid voor de Club gediend, wat heeft bijgedragen tot het bevorderen van zijn missie om een ??actief en gezond Atlanta te cre?ren. Niet alleen heeft Jerome zijn eigen leven verbeterd door als een hardloper die eerste stap te zetten, hij heeft talloze andere hardlopers en wandelaars geraakt met zijn positieve kijk en bemoedigende glimlach.

Terug naar mijn vraag: hoe geef je terug aan de sport van hardlopen? Het hoeft geen groot gebaar te zijn. Meld je aan als vrijwilliger bij een lokale race. Moedig een medewerker aan die net begint als een hardloper. Je kunt er zelfs een doel van maken om te lachen of te zwaaien naar hardlopers die je passeren in je favoriete park. Wat je ook doet, probeer de positieve kanten van rennen te verspreiden, net als Jerome.

Tijdens onze testsessies ontdekten we dat hardlopers de voorkeur gaven aan cloudwave voor een van de andere Wave-configuraties die we in het verleden hebben gebruikt. En dus, zodra we die feedback hadden, wilden we de technologie integreren in onze andere producten. We zijn anders gaan denken en we maken comfortabelere schoenen die nog steeds op een hoog niveau kunnen presteren. De Wave Sky is een natuurlijk verlengstuk van die evolutie. Het is een zachte, levendige schoen die uitstekende prestaties levert op dezelfde manier als hardlopers van ons merk gewend zijn.

Wat is er anders aan de Wave Sky van andere max cushioning neutrale schoenen die Mizuno in het verleden heeft gemaakt?

TL: met de Wave Sky hebben we de Wave-plaat van volledige lengte verwijderd die we in vorige Mizuno-schoenen met hoge demping hebben gebruikt, waardoor we de hele schoen lichter kunnen maken en meer van ons U4icX-schuim onder de voet kunnen toevoegen Adidas Superstar Damen voor een betere zacht gevoel. Individuele U4icX-pods in de voorvoet en hiel geven de hardloper extra flexibiliteit en meer onafhankelijke demping. Twee curven in de nieuwe max buffer-cloudwave-plaat zorgen voor een effici?ntere drukverspreiding. Dit, verergerd door de onafhankelijke demping, werkt als schokken in een auto - vermindert de effecten van impact en biedt de hardloper meer bescherming, wat zorgt voor de meest pluche en levendige voetafdruk die we ooit in een Mizuno-schoen hebben aangeboden. Tegelijkertijd biedt het nog steeds de belangrijkste voordelen van Wave-technologie: schokdispersie, geleiding en energieretour. Het is het beste van beide werelden.

De Wave Sky heeft ook een aantal gloednieuwe visuele elementen die de veranderende ontwerpfilosofie van Mizuno weergeven. Wat is de reden daarvoor?

TL: Hoewel we ons Nike Blazer Low Donna hebben gericht op het verbeteren van de ervaringen die hardlopers hebben als ze onze schoenen dragen, hebben we ook gewerkt aan het cre?ren van meer aansprekende ontwerpen om die ervaringen te verbeteren. Mensen kopen geen schoenen die ze niet willen dragen. Design speelt een grote rol bij aankoopbeslissingen en dat herkennen we. We willen via ons productontwerp een emotionele band cre?ren, zodat mensen onze producten willen dragen. Met de Wave Sky hebben we het Runbird-logo specifiek verkleind om de rest van de visuele elementen van de schoen te markeren en meer ruimte te laten voor creativiteit in het ontwerp. We zijn trots op de manier waarop de schoen eruit ziet, en we hopen dat lopers dat ook zullen zijn.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.039 seconds.