Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
papapa  
#1 Posted : Wednesday, May 2, 2018 1:02:55 AM(UTC)
papapa

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/2/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage

De Converse Converse schoenen Uitverkoop Chuck Taylor All Star is een nietje in elke garderobe. Deze alomtegenwoordige klassieker is gemaakt in talloze kleurstellingen en materialen en de hits blijven maar komen. Het Converse Chuck 70 ""Wordmark Pack"" heeft premium constructie- en wolaccenten. Deze ""70"" -versie is een eerbetoon aan de originele All Star uit de jaren 70 en heeft een dikkere rubberen zool, extra demping en hoogwaardige materialen. Het Wordmark-pakket is verkrijgbaar in de kleuren Egret, Black en Enamel Red. Ze delen allemaal een reliëf Converse ""badge"" op de mediale kant van de sneaker, en een wol ""C"" aan de zijkant.


Met de verkiezingsdag Converse Heren schoenen ademend om de hoek brengt Converse de Chuck Taylor All Star High '70s verkiezingsdag uit. Dit model heeft een bovenwerk van suede geaccentueerd met een geborduurd vredesteken met het ontwerp van de Amerikaanse vlag. Andere stijlelementen zijn: mediale oogjes, hoge rubberen foxing, evenals een gedempte Ortoholite sockliner voor een comfortabele rit bovenop een rubberen buitenzool.

In deze volgende Converse dameschoenen Comfortabel editie van onze verkenning naar de verschillende manieren om de Converse Chuck 70 te dragen, gingen we terug naar Manchester om een ​​ontmoeting te hebben met mode- en lifestyle-fotograaf Jake Millers.

Nog steeds in zijn Converse schoenen vroege jaren van productiviteit is de lokale Jake in Manchester momenteel een van de meest actieve jonge fotografen in de steden. Hij pakte voor het eerst een camera op terwijl hij naar school ging en noemde het een hobby om wat tijd te vullen en te gebruiken als een vorm van creatieve uitlaatklep. Beginnend puur door zijn foto's regelmatig op sociale formaat Tumblr te plaatsen, begon hij al snel een interessegroep rond zijn werk te zien. Om zijn visuele identiteit verder te ontwikkelen, heeft Jake nauw samengewerkt met verschillende lokale startende streetwear-merken om visuals voor hun promotionele activiteiten te creëren.

http://www.kaischoenen.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.033 seconds.