Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
sweet  
#1 Posted : Monday, April 16, 2018 1:55:03 AM(UTC)
sweet

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/30/2017(UTC)
Posts: 1,236
Andorra

Kit is een virtuele medewerker, exclusief voor Shopify-handelaars die eigenaren van kleine bedrijven helpt om 3 grote uitdagingen te overwinnen:
Omdat 75% van de Amerikaanse bedrijven geen eigen werknemers heeft, biedt Kit de broodnodige ondersteuning voor die ondernemers die er alleen voor staan.
Installeer Kit en je hebt meteen je eigen Nike Air Force 1 Mujer persoonlijke marketingexpert, coach en assistent waarmee je kunt praten via SMS, Telegram of Facebook Messenger.
Wil je je Facebook-volgers laten groeien? Kit kan dat voor je doen. Wilt u een advertentie weergeven waarin u uw nieuwste product promoot? Kit kan dat ook voor jou doen. Maar Kit doet niet alleen wat je zegt, het zal je zelfs adviseren over wat je vervolgens zou moeten doen.
Kit is niet zomaar een marketingapp. Kit is een proactieve, kunstmatig intelligente assistent waarmee je elke dag kunt praten, die 24 uur per dag en 7 dagen per week op afroep werkt, Nike Air Max Zero Damen werkt wanneer je bent en zelfs wanneer je dat niet bent.
Neem Noli Yoga bijvoorbeeld, een bedrijf dat yogakleding en activewear van superieure kwaliteit verkoopt. Bij de overgang van retail naar digitaal met een nieuwe e-commerce store, heeft Kit geholpen zijn online bereik vanaf het Asics Gel Kayano 23 Femme begin uit te breiden.
Omdat Kit zijn lijn van yogakleding promootte bij de juiste mensen, behaalde Noli Yoga een rendement van 220% op de advertentie-uitgaven. "Mijn bedrijf zou niet zijn waar het nu is zonder Kit. We gingen van nul tot $ 150.000 per maand in de verkoop en Kit had een enorme rol in dat succes. "- Salva Furman, Noli Yoga.
Kit is de perfecte partner om u op het goede spoor te houden en uw bedrijf te laten groeien.
Dit is wat Kit voor u kan doen:
Targeting is belangrijk om ervoor te zorgen dat u een goed rendement behaalt op betaalde advertenties. Adidas Stan Smith Donna Wanneer u betaalt voor elke vertoning of klik op uw advertentie, moet u ervoor zorgen dat u zich richt op de juiste klikken.
Met Kit kunt u vanaf het begin klanten targeten, zodat u de Lookalike Audiences van Facebook beter kunt gebruiken om nieuwe klanten te bereiken die net zo Adidas Superstar Dame gekwalificeerd zijn om bij u te kopen.
Zonder zich zorgen te hoeven maken over targeting, wordt het uitvoeren van advertenties net zo eenvoudig als het vertellen aan Kit wat u wilt bereiken en hoeveel u wilt uitgeven.
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.022 seconds.