Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
lkjlll213  
#1 Posted : Friday, April 13, 2018 4:52:47 AM(UTC)
lkjlll213

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/13/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage

Met het einde Nike schoenen Opruiming van het jaar om de hoek, zorgt Nike ervoor om de hitte te verhogen. Het merk sluit de viering van de 30ste verjaardag van de Nike Air Max 1 met een knal. Twee originele verbluffende kleurstellingen van het Nike-archief, de Air Max 1 Obsidian en de Air Max 1 Aqua. Voordat we ingaan op deze 2017 uitleveringen laten we het een beetje over de geschiedenis van de Nike Air Max 1 en van deze twee specifieke kleurstellingen.

De eerste commerciële Nike Herenschoenen ademend productiedatum bekend van het meesterwerk van Tinker Hatfield voert ons terug naar 1986, met de ""big bubble"" -versie die in 1987 werd uitgebracht. Tegen die tijd, in de twee meest herkenbare kleurenschema's, wit / rood voor heren en wit / koninklijk voor vrouwen, de ground zero voor de Air Max-lijn. Er is geen officiële verklaring, maar deze specifieke versie was slechts een paar maanden op de markt. In datzelfde jaar kwam Nike op de markt met een tweede versie met een herwerkte zooleenheid in beide originele kleuren. Een kleinere Air-eenheid en de twee gegraveerde lijnen door de PU-tussenzool in plaats van de originele hielplaatsing, functies die tegenwoordig door elke Air Max 1 worden gedeeld.

Later dat jaar Nike dameschoenen Nieuw kwamen er nog twee kleurstellingen bij de oorspronkelijke Air Max 1-familie, een deel van de Nike-catalogus, de Nike Air Max 1 ""Obsidian"" voor heren en de Nike Air Max 1 ""Aqua"" voor dames. Het releasejaar is niet duidelijk, als eind 1987 of begin 1988 schoenen met verschillende productiedata zijn.

Voor 2017 blijven nike Air Max 1 de twee iteraties vrij dicht bij het origineel, de Nike Air Max 1 ""Obsidian"" -cames, gekleed in de klassieke patriottische colorway, wit basisbovendeel met Obsidian en Light Grey suede en enkele hints van rood op de tongen, inlegzolen, veterlokken en ""Nike Air"" op de hielen. Wat betreft de Nike Air Max 1 ""Aqua"", heeft dezelfde witte mesh, in contrast met Aqua suede op het spatbord en Swoosh en paarse accenten. Zowel Nike Air Max 1 ""Obsidian"" en ""Aqua"" wachten online op je en instore.

http://www.ddtows.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.033 seconds.