Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Alphonsoat07  
#1 Posted : Saturday, March 31, 2018 9:24:41 PM(UTC)
Alphonsoat07

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/31/2018(UTC)
Posts: 3

När de bästa gymnasisterna i nationen slog dom i kväll för McDonalds All American Game (7 ET, ESPN), kommer de att göra det i Adidas ultra boost dam skor och uniformer som speglar ett strömlinjeformat utseende jämfört med år tidigare.

För flytten till Atlanta - som är värd för spelet för bara tredje gången (1983, 1992) - Adidas ultra boost herr drog de garish-kamouflageavtryck och korthåriga siluettväskor från det förflutna. Årets spel kommer att innehålla ett grundläggande rött och vitt färgschema som matchar inte bara titelsponsor men också primärfärgerna i Atlantas NBA-grupp, Hawksna.

"Jag har tillbringat mycket av mitt liv att leka och bo här, jag känner till staden och fansen kommer att njuta av att vara värd för den här händelsen och se nästa stora gröda av basketbolls talanger", säger Dominique Wilkins, chef för Basketball för Atlanta Hawks och 1979 McDonald's All Amerikan.

Årets spel är rubriken av en kvartett av Duke-förpliktelser - R.J. Barrett, Zion Williamson, Tre Jones och Cam Reddish - vem ska ha den röda och vita Adidas yeezy boost 350 v2 sverige innan de handlar in för Blue Devils 'blå-vita Nike-tröjor.

Tonight's tricks är "McDonald's All American" i en grundläggande typsnitt över framsidan. Bokstäverna och siffrorna är utformade i 3M reflekterande material för en metallfinish och lite tillagd pop. Halsbandet i varje spelares tröja läser "Class of 2018", medan ryggen kommer att anpassas, med en skiss över varje spelares hemland.

Ytterligare detaljer om uniformerna inkluderar Ronald McDonald House Charity s mantra, "Närmsta Thing to Home", precis under storleken taggen. Fem stjärnor på den enhetliga korten representerar de fem spelarna på domstolen, tillsammans med varje spelares betygsmål under hela sin tid på prep-scenen.

Alla 24 spelare kommer att kunna välja mellan fem skodonalternativ för spelet: två serier av knit-kragen, den högsta Crazy Explosive-modellen, två variationer av James Harden's Vol. 2 signatur adidas nmd r2 herr sneaker och ett par Damian Lillards Dame 4. Varje par innehåller en McDonalds All American-utrop, med spelets logotyp som visas på innersulan.

Medan den exklusiva Crazy Explosive and Harden Vol. 2 par håller sig till spelets traditionella röda och vita nyanser, blev Lillards livliga blå Dame 4 först spotted under måndagens Powerade Jam Fest.

Med inspiration från den Lillard-endoserade energidryckens berryblastskugga, var adidas nmd r2 dam sneakersna kopplade ihop med en citronkalktröja för den årliga dunk-tävlingen - Vunnet av Williamson, den virala dunk sensationen som släppte sin arsenal av brute styrka tomahawks, väderkvarnar och 360 dunks än en gång framför en nationell publik.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.033 seconds.