Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
vavyve@msgsafe.io  
#1 Posted : Saturday, January 13, 2018 2:08:41 AM(UTC)
vavyve@msgsafe.io

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/13/2018(UTC)
Posts: 2

UserPostedImage

Het is moeilijk te geloven, maar de Adidas Ultra Boost Nederland staat dit najaar in het derde kwartaal van de lente op het programma. Het must-have model werd aangekondigd als het best lopende silhouet van de drie strepen voordat het zelfs maar werd uitgebracht (dat was adidas 'eigen gewaagde proclamatie voordat het iemand anders was) en het bleek een even waarheidsgetrouw statement te zijn als een pre-rollout-medium oppompen. Vandaag bekijken we een andere verleidelijke colorway, perfect voor elke gelegenheid met de adidas Ultra Boost 3.0 Royal.

Is dit een teken dat deAdidas Ultra Boost Opruiming "Triple Black" binnenkort verschijnt? Jon Wexler, wiens rol bij adidas een sleutelrol heeft gespeeld in de heropstart van drie strepen in Noord-Amerika, heeft zojuist een voorproefje laten zien van de geheel zwarte adidas Ultra Boost op zijn Instagram-account. De schoenen werden verondersteld op 13 oktober vrij te geven, maar adidas verpletterde snel dat gerucht en bevestigde in plaats daarvan dat ze "binnenkort zouden verschijnen". Aangezien Wex een paar dagen voor de release een foto van de Ultra Boost Uncaged "Reflective" plaatste, zou zijn laatste foto misschien een aanwijzing zijn dat het wachten veel korter is dan we denken. Neem een ​​volledige blik op de adidas Ultra Boost "Triple Black" voor de boeg en blijf op de hoogte van Sneaker News voor een bevestigde releasedatum.

De Adidas Ultra Boost Online Kopen is klaar voor een release in de lente / zomer van 2017, met ruime previews van opkomende kleurenpaden die al door sneaker-media filteren. Vandaag krijgen we een duidelijke blik op de derde versie van "Core Black" op het aankomende adidas Ultra Boost 3.0-model. Zoals u kunt zien, is het Primeknit-patroon aan de bovenkant volledig veranderd, terwijl de hielkap en de kooi trouw blijven aan de oorspronkelijke vorm. Krijg een paar meer hoeken van de Ultra Boost 3.0 en blijf op de hoogte voor meer updates over dit aankomende model.

De drie strepen troffen goud toen ze de adidas Ultra Boost aan de wereld introduceerden. Destijds leek het een beetje gewaagd voor het klaverblad merk om het silhouet te verkondigen als het beste loopmodel dat ze ooit hadden gecreëerd, maar snel vooruit naar het heden en dat was een passende verklaring en vervolgens een paar. De adidas Ultra Boost is nu op zijn derde golf van afleveringen met bijgewerkte Primeknit en een aanval van geweldige kleurtonen om diegenen die dit model willen dragen, meer te plezieren voor lifestyle doeleinden dan om te trainen. Het leuke is dat de Adidas Ultra Boost Goedkoop is perfect voor elke gelegenheid, vooral in deze nieuwe Hunter Green-colorway.

Er kunnen nooit genoeg Adidas Ultra Boost Bestellen-opties zijn, toch? Morgen zal adidas de Ultra Boost officieel in drie verschillende "reflectieve" stijlen vrijgeven. Twee adidas Ultra Boost 2.0-modellen en een adidas Ultra Boost Uncaged maken deel uit van deze set, die de Primeknit-gebaseerde hardlopers met ingebed reflecterend breisel siert de bovenste. Volgens adidas is de adidas PrimeBOOST ook opgenomen in deze set, hoewel niet afgebeeld. Bekijk hieronder een gedetailleerd overzicht van de drie Ultra Boost-opties en zoek deze op adidas.com en selecteer winkels. Foot Locker geeft op 3 november alle drie Ultra Boost-reflecterende kleuren vrij.

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.039 seconds.