Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
vavyve@msgsafe.io  
#1 Posted : Saturday, January 13, 2018 2:05:11 AM(UTC)
vavyve@msgsafe.io

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/13/2018(UTC)
Posts: 2

UserPostedImage

New Balance kijkt naar een ander stuk Americana voor inspiratie op deze volgende verpakking, met de New Balance 574 Soldes in deze twee "State Fair" -kleuren. Het all-time klassieke model van New Balance kijkt uit naar het zomerseizoen van staatshows van kust tot kust voor dit nieuwste trio van kleurstellingen geïnspireerd op de carnavalsritten bij elk evenement. Twee van de colorways zijn hier vandaag afgebeeld in koningsblauw / wit of grijs / zwart (ook verkrijgbaar in zwart / mint), elk met doorschijnende oranje buitenzolen. Beide colorways arriveren nu bij geselecteerde New Balance-winkels zoals Sneaker Politics.

New Balance gaat dit voorjaar op pad met de klassieke New Balance 574 Achat in drie kleurstellingen voor het "Cruisin '" -pakket. Geïnspireerd door de goede oude dagen van hete hengels en het kruisen van de straten in voorsteden, bevat het pakket de 574 in een drietal looks met premium suède bovenwerk met canvas en bruin lederen details. Sommige "chroom" toevoegen zijn de reflecterende zilveren N-logo's. De marineblauwe, witte en lichtblauwe kleuren in het Cruisin-pakket komen nu aan bij fijnere New Balance-winkels zoals Feature.

Wu-Tang Clan is in het nieuws met Ghostface's recente rundvlees met een andere New Balance-liefhebber, Action Bronson. Gelukkig hoefde de leverancier van klassieke retrolopers geen partij te kiezen, want Raekwon The Chef stapte op het hoofdkantoor van NB om een ​​exclusieve New Balance 574 Ventete pakken. De schoen heeft een klassieke Killa Bees-esthetiek, omdat zwart en geel een cruciale rol spelen in de aangepaste NB1 creatie. New Balance heeft onlangs hun aangepaste site geüpgraded met de rebranding, dus ga vandaag nog naar uw eigen NB 574 of maak een match met de Wu-Tang-referentie van Raekwon.

De beroemde Flimby-fabriek van New Balance is ongeveer twee en een half uur rijden naar de Anfield Arena in Liverpool, dus we kunnen zien dat er een enigszins potentieel verband is tussen de rode kleur van deze New Balance 574 En Soldes. Dat is totdat je de tong ziet met trots de Made in The USA branding op de tong. Misschien is dit een leuke poging om voetbalfandom op gang te krijgen met de recente afzetting van FIFA's Sepp Blatter, of louter toeval. Hoe dan ook, de colorway blijft opvallend omdat een premium rood suede de retro runner verlicht met accenten van groenblauw die de 3M 'N' branding uitlijnen. Een doorschijnende buitenzool breekt ook de dominantie van rood aan de bovenkant op. Ben je een fan van de nieuwste look? Bekijk hieronder een beter beeld en ondanks de geschiedenis van Made in USA is dit paar voorlopig alleen verkrijgbaar bij internationale retailers.

Dames, zeg aloha om een ​​nieuwe set nieuwe saldi klaar te maken voor je vakantie sneaker behoeften. Een Hawaiiaanse vakantie, specifiek, met de 574 in drie tropische kleurstellingen binnen het "Luau" -pakket. Elk in een bovenwerk van textiel met florale binnenvoering, maak je keuze uit grijs met navy en oranje accenten, aqua met marine- en limoenaccenten, of zwart met lichtblauwe en pruimdetails. Elke colorway heeft ook een duidelijke buitenzool die de verse oceaanbranding van Hawaï vertegenwoordigt. Paren van deNew Balance 574 Acheter "Luau" -collectie zijn nu te vinden bij bepaalde New Balance-winkels zoals Feature.

Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.031 seconds.