Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
sdgdxhndfb  
#1 Posted : Friday, January 12, 2018 12:45:15 AM(UTC)
sdgdxhndfb

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/25/2017(UTC)
Posts: 202

UserPostedImage

Na de verbluffende samenwerkingen adidas nmd wit zwart op de Superstar en de Stan Smith hebben Pharell Williams en adidas opnieuw samengewerkt en presenteerden ze de nieuwe NMD Human Race -collectie. De felbegeerde NDM's komen in vijf verschillende kleurstellingen: rood, blauw, groen, zwart en oranje. De sneaker heeft de nieuwe zwarte ondersteunende kooi, een witte BOOST tussenzool en een mesh bovenwerk met verschillende insignes van Williams 'Human Race'-thema. We zijn erg blij om u de nieuwe NMD Human Race -collectie hier te presenteren.

Het speciaal ontworpen adidas schoenen heren sale ontwerp met zijn krachtige kleuren geeft duidelijk de invloed van Pharrell Williams op de NMD-collectie van Adidas aan. Het ontwerp combineert top-verkopers uit vroegere tijden zoals de Micro Pater, The Rising Star en de Boston Super, die het uiteindelijke product maken voor de iconische sport- en lifestyle-sneaker THE.

Elke sneaker is, net als de adidas nmd human race geel roze Supercolor Collection, de sneakers hoofdzakelijk in slechts één kleur ingetoetst. De reeds bekende BOOST-zool zorgt voor een uitstekende demping, terwijl de nieuw ontworpen kooistabilisator met fascinerend vetersysteem speciaal is gemaakt voor deze NMD's. Voor elk paar sneakers zijn er gratis extra veters.

Door samen te werken adidas schoenen dames 2017 met adidas Originals, een genres-uitdagende ster, viert Pharrell Williams de tinten van de mensheid. Zijn speciale editie van de NMD-schoen heeft een tweedelig bovenwerk met vetgedrukte slogans aan de bovenzijde, een gebogen kraag en een combinatie van kanten systeem-stabilisatiekooi. Met een op reflexologie geïnspireerde grafische binnenzool.

http://www.witstyles.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.024 seconds.