Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
DFGFDSXF  
#1 Posted : Thursday, November 8, 2018 12:00:47 AM(UTC)
DFGFDSXF

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/7/2018(UTC)
Posts: 3
Location: [url=http://www.jcybermondaysale.com/]Air Jordan 1 Low Cyber Monday Sale[/url]

UserPostedImage
nike Sko Purple Basalt er en ny farvebane af hybridløberen, og det følger frigivelsen af ​​sit OG University Red-tema. Denne iteration af mashupen har i grunden en lilla nubuck øvre taget fra Air Max 1, mens en kontrasterende topmidsåse og sort ydersål, der lånes fra Air Max 90, fuldender sit udseende. Endelig anthracit læder Swooshes på siderne topper det hele.Efter billeder af nike Sko 2018 sneaker først dukkede op i sidste måned, er et nærmere kig på hybrid silhuetten nu afsløret. Sneaker er den nyeste Nike-silhuet til at smelte to forskellige designs - efter Skepta's Air Max 97 BW og Sean Wotherspoon's Air Max 1/97 - med en Air Max 1 øverste siddeplads på toppen af ​​midtsolenheden fra Air Max 90.

Den første udgave af hybrid sneaker ser det nike air max 90/1 komme i den nu ikoniske "Sport Red" farveway af den originale Air Max 1. Sneakeren har en overvejende hvid overdel, med grå overlays og "University Red" berøringer af premium læder omkring mudgard og Swoosh branding. Du kan tilmelde dig din chance for at købe Nike Air Max 90/1.


Nike har aldrig skuet væk fra hybridiserede nike air max 90/1 Herre Hvid silhuetter i fortiden, men den uhyre populære modtagelse af Sean Wotherspoons Air Max 1/97 har bragt ideen ind i mainstream. Det siger sig selv, at en hybrid sneaker bliver mere populær, hvis de to modeller, der kommer sammen, har haft individuel succes, og det er netop tilfældet med Air Max 90/1, som du ser her. Færdig med den originale "Sport Red" farvelægning og den øvre del af Air Max 1, sidder den ovenpå enheden af ​​Air Max 90. Premium læder erstatter den sædvanlige værktøj af Air Max 1 for at give disse sneaker en del af et luksuriøst røre ved.
http://www.hiwishzoom.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.033 seconds.