Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
geld  
#1 Posted : Tuesday, September 25, 2018 1:07:46 AM(UTC)
geld

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/25/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


adidas originals adidas sko mænd annoncerer lanceringen af ​​sin nyeste fodtøj silhuet, prophere. Med sin ledelse fra dem, der findes i periferien af ​​mainstream, er dette en stil designet til at udfordre normen. Inspireret af kompromisløse skabere og den underjordiske verden de besætter, kommer adidas Originals Prophere silhuet i fokus - skaber en ny uhæmmet design æstetik for at forstyrre den forventede.

Med respekt adidas sko dame for det sædvanlige er Prophere en sko, der giver en kompromisløs form for udtryk og beskedne selvtillid. Skoens provokerende karakter symboliserer holdningerne hos dem, der eksisterer på den kulturelle periferi - hvor der findes nye kilder til originalitet.

Prophere adidas sko hvide introducerer en uventet silhuet, der både er forstyrrende i design og innovativ i konstruktion. Den dristige skulpturelle mellemsål afslører dynamisk tekstur, hvilket gør den nye sneaker umulig at ignorere. En overdreven tykk 3-Stripe branding skaber lacing systemet til defiant stil. Den råkant læderhælbur komplementeres med en endelt sort, blød strikket øvre konstruktion, samtidig med at den har tekniske innovationer signatur til adidas Originals mærke. Rebellisk design, definerer Prophere en ny standard i streetwear.

""Med Prophere adidas prophere olive ønskede vi at tage et andet billede af vores arkiv og kigget på den unapologiske æstetik i 90'erne, da mærket eksperimenterede med dristige silhuetter. Vi tog det provokerende og kompromisløse tanke på æraen og reimagined det for i dag - en sikker tilgang til branding og uventede proportioner af værktøj var inspirationen til Prophere. Med denne silhuet forbinder vi den samme energi fra nittitallen med den nye generation. """" - Nic Galway, adidas Originals SVP of Global Design.

http://www.skonmd.com/
20170901yueqin  
#2 Posted : Wednesday, October 17, 2018 1:22:58 AM(UTC)
20170901yueqin

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/31/2017(UTC)
Posts: 187
Armenia
Location: usa

20180119yuanyuan  
#3 Posted : Tuesday, November 20, 2018 9:41:40 PM(UTC)
20180119yuanyuan

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/18/2018(UTC)
Posts: 245
Location: kkk

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.097 seconds.