Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
nonsense  
#1 Posted : Tuesday, June 26, 2018 7:44:17 PM(UTC)
nonsense

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/26/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


Aspden begon adidas zomerschoenen aan een project om samen met een team van adidas-enthousiastelingen, waaronder Ian Brown en gerespecteerde verzamelaar Robert Brooks, de winkel te bezoeken met een filmploeg op sleeptouw. Het resultaat zou 'Sole Searching in South America' worden, een korte film die de reis van het team naar Buenos Aries en de ontdekking van de schatkamer documenteert. Het is een absolute must voor elke zichzelf respecterende adidas-fan.


Het toeval wilde adidas-schoenen nieuwe stijl dat de release van de video samenviel met de tweede, aanstekelijkere versie van de SPEZIAL-tentoonstelling van Adidas, die in 2013 in Londen debuteerde. Collectors van over de hele wereld kwamen samen om de grootste verzameling zeldzame adidas te tonen die het grote publiek had ooit gezien.

Het goede en het Adidas schoenen hete verkoop goede van de trainer-wereld daalde neer op Manchester voor het openingsfeest van de tentoonstelling, met Goldie, Shaun Ryder, Patrick Viera en meer adi-heads dan dat je een Samba zou kunnen schudden bij het aanwezig zijn.

Van limited Adidas Spezial edition-samenwerkingsverbanden tot nooit-heruitgegeven legendarische modellen, het was een verzameling waar alle betrokkenen trots op konden zijn, wat de trainerwereld nog steeds deed bruisen.

http://www.sports-be.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.042 seconds.