Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Amplike  
#1 Posted : Thursday, June 14, 2018 1:38:53 AM(UTC)
Amplike

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/14/2018(UTC)
Posts: 3

Det här är något du inte ser mycket ofta när det gäller collab sneakers: en ny prestationsmodell istället för en retro löpare. Michigan sneaker shop Premier lag upp med saucony löparskor herr för denna oväntade collab av Kinvara 7 kallade "Nighstrike" färgväg. Kinvara 7 inspireras av taktiska nattstrejkningar av militära bombplan före radardagarna, och har en snygg svart övre accentad med camo-stickat nät och präglade camo-texturer som omsluter läderhälsan, medan det finns täckande reflekterande stripning på varje kvartspanel.

Grid 9000 blir prickad för den senaste färgen av saucony kinvara 9 dam , med varumärkets all-time klassiska löpande silhuett i en look som verkar perfekt för en sommartidspicknick eller grill. Det är fortfarande ett bra tillfälle att runda ut resten av sommaren i sin blandning av ljusgrå och blå polka-prickad nylon, accenterad med vit och röd för en övergripande patriotisk känsla . Grid 9000 "Micro-Dot" anländer nu vid utvalda Saucony Originals-återförsäljare som Premier.

Saucony Originals rätter ut en härlig ny sneaker färgväg i sommar med billiga saucony skor "Hummer". Inspirerad av den favorit fiskrätterna, presenteras den klassiska löparen i premium mocka och nubuck i nyanser av smörbrunt tan och hummer skalrosa. En splatter av rosa ses också på den vita mellansolen, medan gröna accenter uppåt och ett gummiutsikt utförs i det unika och tilltalande utseendet. Du kan knäcka i ditt eget par av Grid 8000 "Hummer" nu på Select Saucony leverantörer som Heist.

Saucony är ett varumärke som du inte har hört på ett tag, men alla så ofta släpper de en GR som förtjänar din uppmärksamhet. saucony löparskor dam rea Silhouette återfinns i ett tvåtonigt färgblockeringsschema med en mjuk rosa och ljuskamelbrun som påminner oss om Extra Butters Space Race-samarbete från 2014. Denna version är dock anpassad till två andra färgvägar som har samma ljusbruna komposition, så det är inte en rip-off av EBs underbara design.
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.021 seconds.