Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
lancess@msgsafe.io  
#1 Posted : Wednesday, May 16, 2018 2:31:07 AM(UTC)
lancess@msgsafe.io

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/16/2018(UTC)
Posts: 4

UserPostedImage

Bare hvis du ikke allerede visste eller ikke har vært på internett i den siste måneden, kommer din neste sjanse til Yeezys denne fredagen. Det er den nye versjonen av den svarte Adidas Yeezy 350 Boost Moonrock Kjøpe Online, som blir gjenopprettet for alle de som ikke fikk et par til å sette på eBay forrige gang. I liten sjanse for at du kanskje prøver å få et par til å faktisk ha på seg, her er en annen, se de helt svarte Yeezy-skoene, som faller denne fredag ​​19. februar på utvalgte adidas-forhandlere over hele verden. Lykke til.

Adidas Yeezy 350 Boost Beste Prishar to nyanser av grå på Primeknit øvre sammen med Fet Orange plassert på merket "SPLY-350" på sidepanelene. Ytterligere detaljer inkluderer en hæltrekk med oransje søm på den og en halvtransparent mellomsåle som har blitt infundert med adidas signatur Boost-teknologi. Adidas Yeezy Boost 350 V2 vil løse den 25. november 2017 til en utsalgspris på 220 dollar. Hold deg oppdatert til Kicks On Fire for oppdateringer.

Hodet opp! Ifølge Yeezy Mafia, er Adidas Yeezy 350 Boost Mørk Grønn Billig satt på nytt på adidas.com i morgen (11/30). Said for å være den mest tilgjengelige Yeezy til dags dato, var det fortsatt mange mennesker som ikke kunne plukke opp et par. Hvis Yeezy Mafia ender opp med å være riktig, vil du alle ha en sjanse til å skape et par for detaljhandel ($ 220). Har du fortsatt behov for et par? I så fall, vær sikker på å våkne lyst og tidlig, hold beskjedene dine og hold deg klar! Lykke til, vi er ganske sikre på at du fortsatt skal trenge den. Adidas Yeezy Boost 350 V2 Blå Tint er en ny fargeri av silhouetten som frigjøres for høytiden. Designet har en grå fargetone over den strikkede øvre motstanden, i motsetning til treff av isaktig blått og rødt som dekker den indre sømmen, "SPLY-350" -bokstaver på tvers av sidene og hælflikene. En Boost mellomsåle og gjennomskinnelig åsen mønstret yttersåle fullfører stilen helt.

Retailing for en pris på $ 220, se etter denne didas Yeezy 350 Boost Lavest Priså utvalgte adidas butikker og online i desember. Klikk og bokmerke vår offisielle adidas Yeezy Boost 350 V2 Blå Tint hub side nå for alle bilder, den nyeste informasjonen og full utgivelsesdetaljer. Hold det alltid låst til KicksOnFire for det siste innen sneaker nyheter og utgivelsesdatoer. Tre forskjellige adidas Yeezy Boost 350 V2 fargebaner er på vei. Innledende utgivelsesdatoer har endret seg litt, og i dag har vi oppdateringer om når alle tre fargeleggene nå skal slippe.

Ifølge Yeezy Mafia er Adidas Yeezy 350 Boost Kjøp nå slated å slippe i desember. Adidas Yeezy Boost 350 V2 Semi Frozen Yellow forventes nå å falle i november, mens adidas Yeezy Boost 350 V2 Blå Tint-utgivelsesdato forblir uendret, da det fortsatt forventes å falle i desember. I tillegg til alle disse adidas Yeezy Boost 350 V2-utgivelsen oppdateringer, se etter adidas Yeezy PowerPhase å slippe ut i svart og grå enten i desember eller januar. Adidas Yeezy Boost 350 v2 Beluga 2.0 slipper endelig i morgen, og det er en ny versjon av fjorårets originale Beluga-versjon. Laget av vevd Primeknit, er sidestripen farget i grå og mørkegrå farger, med kontrasterende oransje aksenter sett på merket "SPLY 350" og sømmen på ryggen hælfanen. Støtdemping og en matchende halvtransparent grå ytreåse fullfører designen helt og holdent.


Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.072 seconds.