Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
lionel8s@msgsafe.io  
#1 Posted : Sunday, April 15, 2018 11:27:31 PM(UTC)
lionel8s@msgsafe.io

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/15/2018(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage

De nieuwste Nike Air Huarache Opruiming -optie voor de dames bereidt zich voor op de zomer met een drietal levendige, tonale kleurstellingen die klaar staan ​​om de hele zomer te schitteren. De felle paarse, roze en oranje kleuren voor de vernieuwde moderne Air Huarache doen denken aan een kleurrijke zonsondergang in de zomer en smachten naar de warme zomeravonden die voor je liggen. Deze drie Nike Huarache Ultra-kleuren komen nu aan in Azië en zouden later dit voorjaar in de VS moeten verschijnen.

We waren achterstallig voor een Nike Huarache 2K4 retro, maar dat is Kobe Bryant's vorig jaar in de competitie, Nike Air Huarache Online Bestellen maakt gebruik van de perfecte tijd om het beroemde silhouet terug te brengen. Een van de meest populaire modellen van het midden van de jaren 2000 tijdperk van de Nike Basketball, Nike Zoom Huarache 2K4 het was oorspronkelijk gepland om Kobe Bryant's debuut Signature met de Swoosh, Nike, maar bleef uit. Toegegeven, er was een aanval van ontzagwekkende paarse en gouden PE's ter ere van de Lakers (hopelijk zullen we sommige van die retro later in het jaar zien). Dit White / Game Royal-Sport Red-paar brengt herinneringen terug aan Kobe's uiterlijk in het 2004 All-Star Game omdat de eenvoudige colorway perfect bij de huisuniformen van het Westen paste. Nog geen woord op een releasedatum, maar gezien de 'All-Star'-oorsprong van deze colorway, verwacht u midden februari een aankomst.

Het succes van deNike Air Huarache Waar te Koop retro sinds 2013 heeft ertoe geleid dat Nike Sportswear de kluizen heeft geopend voor meer van de klassieke Huarache-serie van Tinker Hatfield om te gedijen in de moderne tijd. 2016 zal een nieuwe Huarache model te brengen op de voorgrond Met de terugkeer van de vaak vergeten Nike Air Huarache International, een model dat debuteerde in 1992 dat meer nauw is verbonden met de Huarache Light Gezien de gedeelde zool en het ontbreken van een hiel kooi. De eerste twee kleurvlakken zullen de iconische neopreen gaasconstructie helemaal afdekken, omdat monochrome variëteiten, variërend van leer, nubuck en ademend mesh, het silhouet op snelheid brengen. Wat denk je van de retro? Bekijk hieronder een beter beeld en blijf op de hoogte voor een Amerikaanse release later dit voorjaar 2016.

De Nike Air Huarache Online Kopen is het maken van een verrassing terug te keren dit jaar, zoals het silhouet elf bedoeld om te worden een handtekening sneaker voor Kobe Bryant heeft in een aantal OG kleurstellingen fans van een van de belangrijkste modellen van Nike basketbal in de vroege aughts behagen gedaald. De nieuwste look is deze Nike Huarache 2K4 "MPLS", om de Black Mamba Dat droeg tijdens een Hardhout Classics spel Wanneer de Lakeshow trok knikken throwbacks om hun tijd doorgebracht in Minneapolis te koppelen. Zo'n Kobe fan Dat was de colorway werd later gebruikt op Zijn werkelijke eerste silhouet, de Nike Zoom Kobe 1. De prachtige paar biedt een combinatie van Grijze Wolf en Cool Grey op de bovenste, terwijl een levendige University Blue jat over de branding en tussenzool voor een opvallende look. In de nabije toekomst dreigt een releasedatum, en we houden je op de hoogte wanneer het paar select winkels raakt hier op Sneaker News.

We waren achterstallig voor eenNike Air Huarache Sale Nederland, maar dat is Kobe Bryant's vorig jaar in de competitie, Nike maakt gebruik van de perfecte tijd om het beroemde silhouet terug te brengen. Een van de meest populaire modellen uit het medio 2000-tijdperk van Nike Basketball, de Nike Zoom Huarache 2K4, was oorspronkelijk het debuut van Kobe Bryant met de Swoosh, maar Nike hield zich af. Toegegeven, er was een aanval van ontzagwekkende paarse en gouden PE's ter ere van de Lakers (hopelijk zullen we sommige van die retro later in het jaar zien). Dit White / Game Royal-Sport Red-paar brengt herinneringen terug aan Kobe's uiterlijk in het 2004 All-Star Game omdat de eenvoudige colorway perfect bij de huisuniformen van het Westen paste. Nog geen woord op een releasedatum, maar gezien de 'All-Star'-oorsprong van deze colorway, verwacht u midden februari een aankomst.
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.034 seconds.