Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
SAGDVDSXG  
#1 Posted : Saturday, January 13, 2018 12:44:42 AM(UTC)
SAGDVDSXG

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/24/2017(UTC)
Posts: 208

UserPostedImage

Tubular Defiant is gebouwd adidas schoenen groen bruin met een slanker silhouet, waardoor een meer vrouwelijke blik op de schoen wordt gemaakt. Adidas contrast dit met scherpe randen en dunne kleuren, waardoor Defiant een nog meer opvallende blik geeft. Dit hoekige ontwerp werd voortgezet in het Tubular X-bereik. Ze gebruiken dikke panelen om contrasterende materialen en kleuren te markeren.

Zoals verwacht bij hun lancering, adidas schoenen dames 2017 zijn er gloednieuwe, fabelachtige releases van de adidas Tubular onderweg. Een verwachte succes. Vandaag zullen we het nieuwste geboren in het adidashuis, de uitzonderlijke Tubular Defiant, een stijl die uitsluitend voor vrouwen is ontworpen, presenteren.

Er is een duidelijke adidas tubular defiant grijs paars verwijzing naar het Y3 silhouet, dat een minimalistische, maar verfijnde stijl geeft aan elk detail. In deze zin snijdt de doorgesneden middenzool onmiddellijk het oog, wat een gevoel van lichtgewicht en comfort geeft.Beide deze schoenen zijn ontworpen voor streetwear, zijn zeer populaire toevoegingen aan de catwalk.

Toen adidas Originals adidas schoenen heren sale de eerste golf van Tubulars daalden, zouden ze lang genoeg niet op de planken blijven. Nu, meer en meer ontwerpen met de technologie zijn begonnen met vrijlating, met elk silhouet dat slanke kijkjes voor de straat maakt. De laatste set die vrijkomt is de Tubular Defiant. Met zijn zware 22 oz canvasconstructie en een goed stukje rubber, afgewerkt in een sterk contrasterende kleurweg, slaan deze Defiants er vakkundig toe de lijn tussen high fashion en high street.

http://www.witstyles.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.024 seconds.